Ми будемо раді Вам допомогти Пн. - Пт. (8:00-18:00)
Назад на інфопортал

Продовжуйте безпечно працювати під час Covid-19

Здоров’я та відповідальний підхід на першому місці. Будьте в курсі, щоб захистити себе, колег та клієнта.

Засоби захисту

Ми рекомендуємо носити пов’язку, шарф або іншi засоби що захистять дихальнi шляхи протягом усього часу в працi  та, якщо це можливо, використовувати захисні рукавички.

Частіше миття рук

Уникайте контакту рук з обличчям та дотримуйтесь підвищеної гігієни, особливо регулярнa дезінфекція та миття рук.

Мінімізуйте особисті контакти (2м)

Під час монтажу мінімізуйте особистий контакт із клієнтом, представником клієнта та іншими працівниками. Завжди дотримуйтесь безпечної відстані не менше 2 метрів.

Часті запитання клієнта

Ми рекомендуємо пройти тест на Covid 19 перед поїздкою на проект але негативний результат тесту RT-PCR не повинен бути старшим як 48 годин.

Незважаючи на ситуацію, що склалася, команда Jurling намагається наповнити кожен проект необхідною кількістю монтерів, що призводить до задоволення клієнтів.

Ми рекомендуємо дотримуватися всіх гігієнічних правил на місці. Зокрема, перекриття верхніх і нижніх дихальних шляхів (пов’язка, шарф або хустинка), особиста відстань, а також посилена дезінфекція рук.

Як правило, дотримуються поточних заходів державного управління охорони здоров’я країни. Ми також рекомендуємо, якщо приватний підприємець підозрює або помічає симптоми Covid 19 то залишиться вдома з профілактичних міркувань або відміняє запланований старт проекту.

Часті запитання, що задаються працівниками

Європейські країни змінюють правила, щоб запобігти поширенню пандемії COVID-19 у міру розвитку ситуації. Ми рекомендуємо вам завжди бути в курсі поточних обмежень у вашій країні перед поїздкою. Дізнайтеся більше тут:

Якщо ви відчуваєте симптоми COVID 19 (лихоманка, втома, втрата смаку та запаху), залишайтеся вдома та звертайтесь до відповідного регіонального управління охорони здоров’я.

Якщо особа, з якою ви були вконтакті, мала позитивний результат на COVID-19, необхідно скасувати або перенести монтажні роботи. Дотримуйтесь чинних норм Управління охорони здоров’я та повідомте службу підтримки Jurling.

Деякі готелі вимагають негативний тест на COVID-19 після прибуття.

Словаччина

Якщо ви в’їжджаєте на територію Європейського Союзу поза списком безпечних (менш ризикованих) країн, необхідно указати негативний результат тесту RT-PCR на COVID-19, проведеного в лабораторіях за межами Словацької Республіки, не старший як 72 години (розраховується за отриманням результату, а не за результатами тесту) або зареєструйтесь тут https://korona.gov.sk/ehranica/ а потім перейдіть до домашнього карантину. Ви можете взяти безкоштовну пробну версію не раніше 5-го дня. Якщо ви не проходите тест або не отримуєте результат тесту, ваш карантин закінчується через 10 днів. Якщо ви подолали COVID-19 за останні 3 місяці, і у вас є підтвердження цього, вам не доведеться проявляти себе на кордоні за допомогою негативного тесту RT-PCR, і вам не доведеться проходити жодну форму карантину.

Список країн із високим ризиком та додаткову інформацію можна знайти тут: https://korona.gov.sk/cestovanie-do-sr-od-16-11-2020/

Чехія

Правила в’їзду на територію Чеської Республіки згідно із захисними заходaми Міністерства охорони здоров’я від 16 листопада 2020 р. Регулюються країною, з якої ти в’їжджаєш до Чехії.

1.В’їзд із зеленої країни – країни зі списку низького ризику COVID-19: ті ж умови, що і до спалаху пандемії

2.В’їзд з помаранчевої країни – країни зі списку низького ризику COVID-19, позначені *: зобов’язання, пов’язані з пандемією COVID-19 перед входом на робоче місце чи навчальний заклад

3.В’їзд з червоної країни (після перебування більше 12 годин) – країни, що не входять до списку низького ризику COVID-19: умови, пов’язані з пандемією COVID-19 нижче

Зобов’язання у зв’язку з пандемією COVID-19, якщо ви в’їжджаєте з червоної країни, де ви жили більше 12 годин за останні 14 днів:

.Ви зобов’язані заповнити електронну форму прибуття www.prijezdovyformular.cz
Ви зобов’язані заповнити електронну форму прибуття www.prijezdovyformular.cz перед в’їздом до Чеської Республіки і, таким чином, повідомити про своє прибуття з країни, що перебуває під загрозою:

2. Bи повинні надати підтвердження заповнення електронної форми прибуття (повідомлення) при прикордонному контролю або за адресоюпроживання.

3. Bи повинні пройти тест RT-PCR на наявність SARS-COV-2 за свій рахунок протягом 5 днів після в’їзду до Чехії.

4.Ви повинні негайно подати результат тесту до відповідної місцевої гігієнічної станції.

Список країн із високим ризиком та додаткову інформацію можна знайти тут: https://koronavirus.mzcr.cz/seznam-zemi-podle-miry-rizika-nakazy/

Ми підготували вищезазначену інформацію на основі рекомендацій загальнодоступних порталів і носять лише інформаційний характер.

Залишайтеся здоровими.

Команда Jurling

Приєднуйтесь до команди Юрлінґ!

Živnosť:
Необхідно заповнити
Необхідно заповнити
Необхідно заповнити
Необхідно заповнити

Цей сайт захищений Google reCaptcha. Політика конфіденційності та Умови використання.

Більше інформації про роботу за кордоном