Ми будемо раді Вам допомогти Пн. - Пт. (8:00-18:00)
Назад на інфопортал

Звільнення від сплати податку

Якщо ви виконуєте будівельну діяльність, відповідно роботу, пов’язану з будівництвом у Німеччині, згідно із німецьким Законом про прибуток ваш клієнт зобов’язаний вирахувати з виставлених рахунків-фактур податок, який вираховується у розмірі 15%. Єдиний спосіб уникнути цього відрахування – це звільнення від податку, що вираховується (так зване Freistellungsbescheinigung). Ви можете вимагати повернення вирахуваної суми в наступному календарному році.

За дійсного звільнення від вирахування податку, клієнт виплатить вам повну суму, і ви уникнете формальностей, необхідних для повернення вирахуваної суми.

Якщо ви TOB (s.r.o.) то всі ваші потенційні субпідрядники, якщо вони у вас є, також повинні бути звільнені від вирахування податку. В іншому випадку з їх рахунків-фактур потрібно вираховувати податок, який утримується, а потім сплатити його німецьким податковим органам.

Kontakt:

Якщо у вас є які-небудь питання щодо Freistellung, ви зацікавлені у допомозі з його оформленням або поверненні  утраченої суми, зверніться до фахівця:

Martina Zwingerova
Tel.č. +421 918 389 628 
E-Mail: info@jurling.com

Приєднуйтесь до команди Юрлінґ!

Živnosť:
Необхідно заповнити
Необхідно заповнити
Необхідно заповнити
Необхідно заповнити

Цей сайт захищений Google reCaptcha. Політика конфіденційності та Умови використання.

Більше інформації про роботу за кордоном