KUNDENBETREUUNG MO.-FR. (8-18 UHR)
Повернутися до складання

Електрики (багатоповерхова споруда, банк) – Frankfurt nad Mohanom

Пропонуємо проекти для електриків до Німеччини. Це комплексні електромонтжні роботи в банку. Проект підходить для самотніх, пари або групи незалежних електриків. Потрібна німецька мова (мінімум 1 із групи).

Місце розташування
Nemecko - Frankfurt nad Mohanom
Naplánovať cestu
Початок
зараз
Заробіток
від 4.700 € / місяць

Часті запитання

Замовлення на монтаж доступні лише для самозайнятих осіб приватних підприємців, які мають діючу підприємницьку діяльність, освіту або підтверджений досвід роботи в цій сфері. Ви працюєте за контрактом як окремий субпідрядник, а не як працівник.

Якщо у вас виникли запитання щодо підприємницької діяльності, її створення чи поновлення, зв’яжіться з нами.

Розмір загального заробітку на конкретному проекті залежить від обсягу контракту та його тривалості. У пропозиції переважають довгострокові проекти, які якщо вас влаштовують, змінюють один одного, тому ви можете працювати цілий рік. Заробітна плата виплачується щомісяця шляхом перерахування на банківський рахунок.

Зазвичай ми працюємо на будівництві з інтервалом у 2-4 тижні, або за домовленістю, потім у вас наплановані вихідні. Цей інтервал включено в особисте планування і завжди робиться наперед. Переконайтеся, що ви дотримуєтеся договору протягом узгодженого періоду. Іноземні клієнти дуже цінують надійність.

Ми надамо вам житло поруч із проектом за низькою ціною та розумним стандартом, ціна 15-20 € / ніч. Звичайно, ви можете знайти власне житло.

Проект монтажу успішно завершено

Виберіть із доступних на даний момент інсталяцій або зареєструйтеся.

Актуальні пропозиції монтажних робiт (9) Реєстрація